El Tipi Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı ve Toplu Son Kullanma Tarihi Kod Baskı Makinesi

  • ₺13 034.35
(0 Müşteri Yorumları)

Araçlar

Sku:
  • w10448
Etiketler:
  • toplu sürpriz makyaj
  • Model Numarası - BCXNAME
  • Tip - Diğer
  • Malzeme - Paslanmaz çelik

Özel Mürekkep ile Yeni Ürünler İyi Fiyat Taşınabilir El Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı

Ürün Açıklaması: Model BCX-P600 Ekran 4.3” Dokunmatik Ekran Karakter Yüksekliği 1 mm-12.7 mm Baskı Alanı 1-8lines Baskı Simgeler, Logo,Fotoğraf Baskı Derecesi 360 derece İleti Belleği büyük miktarda bilgi Mürekkep Kartuşu Renk Siyah,Kırmızı,Mavi,Sarı,Yeşil, Yazdırılabilir Alfanümerik Görüntüler,logo,tarih/zaman,son kullanma tarihi ,vardiya kodu,Lot-box Kodu ve barkod ,sayaç Boyutlar (L/W/H) 135x 128x 200 MM Ağırlık 1,18 Kg-dışlamak kartuş ve pil

Avantajlar

1. 360 derece öne, yukarı, aşağı baskı yapabilir.

2. Pil bekleme süresi 20 saate kadar ulaşabilir.

3. 1-8 satır yazdırabilir characters.It hem büyük hem de küçük karakterleri yazdırabilir,

4. Bu yazıcı bilgisayar bağlantısı olmadan bağımsız olarak çalıştırılabilir.

5. Uzun Ömürlü Pil: 200.000'den fazla karakterle 10 saat sürekli baskı.

6. Yazıcının benzersiz bir alt bölüm işlevi vardır.Yani, bir mesaj şu şekilde basılabilir:

her satır için 12.7 mm'ye ulaşan maksimum baskı yüksekliği problemini çözen çoklayıcılar.

Detaylı Görüntüler

Ürün Kullanımları

Paket

Hizmetlerimiz:

(1) iyi kalite (ürün testi / üretim süreci)

Montaj parçaları testi ve profesyonel ekipman yaşlanma testinin titiz sürecini geçiyoruz, mühendisler ekipman kalitesinin kalitesini sağlamak için test sonuçlarının çalışmasının kalitesini, standart hızını, çekirdek parçalarını işaretleyen 24 saatlik ekipmanı geçecekler.

(2) iyi hizmet (mükemmel satış sonrası servis sistemi)

Müşterilerimize teknik destek sağlamak için mükemmel satış sonrası servis ekibimiz var

(ayrıntılar İngilizce kılavuzu; e-posta,tel,çevrimiçi skype vb. Yoluyla hizmet sağlayabilir.)

(3) genel çözüm (ücretsiz örnek işaretleme)

Müşteri maliyetlerini ve çeşitli sorunları azaltmak için, bir dizi ekipman ve on yıllık deneyim prova mühendisleri sağlıyoruz, ürününüzü modellerin ve efektlerin gösterdiği şekilde test ediyoruz how.To faydalarınızın en üst düzeye çıkarıldığından emin olun.

(4) diğer hizmetler

Ekipmanınızın ve bakımınızın normal çalışmasını sağlamak için ekipmanın çalışmasını ve montaj videosunu sağlayın.Hizmetimizin sıkı bir şekilde uygulanması standards.At aynı zamanda zamanında sevk ettiğimizden emin olmak için, ekipmana nakliye hasarını önlemek için kontrplak ambalajın kullanılması.

SSS

S1: Benim için en iyi makineyi nasıl alabilirim?

A1: Makinemizin ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılayamayacağını yargılayabilmemiz için çalışma materyalinizi, detay çalışmanızı resim veya vedio ile bize bildirebilirsiniz.O zaman deneyimlerimize bağlı olarak size en iyi makineyi verebiliriz.

S2: Bu tür bir makineyi ilk kez kullanıyorum, kullanımı kolay mı?

A2: Size manuel ve kılavuz vedio'yu ingilizce olarak göndereceğiz, makineyi nasıl kullanacağınızı öğretebilir.Hala nasıl kullanılacağını öğrenemiyorsanız, "Teamviewer" çevrimiçi yardım yazılımı ile size yardımcı olabiliriz.Ya da telefon, e-posta veya diğer iletişim yollarıyla konuşabiliriz .

S3: Makinenin benim yerimde sorunu varsa, nasıl yapabilirim?

A3: Makine iki yıl garantilidir.Bozulursa, genel olarak konuşursak, teknisyenimiz müşterinin geri bildirimlerine göre sorunun ne olabileceğini anlayacaktır.Makinelerin "normal kullanım"altında herhangi bir sorunu varsa, garanti süresi içinde size ücretsiz parça gönderebiliriz.

S4: Teslim süresi ne kadardır?

A4: Ürünlerin kalitesini sağlamak için müşterilerin yüksek kaliteli lazer makineleri almasını sağlamak.Firmamız sıkı malzeme gelen muayene, depoda yerleştirme, malzeme toplama, makine üretimi, kalite kontrol, depo dışı muayene sürecine sahiptir.Standart makineler için 10-12 iş günü; Standart olmayan makineler ve müşterinin özel gereksinimlerine göre özelleştirilmiş makineler için 15 ila 30 iş günü olacaktır.

S5: Ödeme nasıl?

A5: Telgraf Transferini(T/T) kabul ediyoruz. peşin %30, teslimattan önce bakiyeyi ödeyin.Alibaba Ticaret Güvencesi ile ödeme yapabilirsiniz.

S6: Makineler için sevkiyat düzenliyor musunuz?

A6: Evet, deniz taşımacılığı, hava taşımacılığı için nakliye acentelerimiz var.Nakliye acentelerimizi seçerseniz, nakliye ücretini bize ödemeniz yeterlidir, nakliye acentemiz sizin için gönderiyi ayarlayacaktır.Tabii ki, gönderiyi düzenlemek için kendi nakliye acentenizi seçebilirsiniz.

Ambalaj ve Nakliye

makineye ihtiyacınız varsa, lütfen satıcılarımızla iletişime geçin, size makinenin daha fazla detayını söyleyecektir.

İnceleme ekleme

Puanınız: