50 pcs güvenlik kamerası DC 1 İçin 2 3 4 5 6 Yönlü Splitter Güç kablosu Kadın için Erkek 5. 5x2. 1mm Jack Tak Splitter Güç Uzatma Teller

  • ₺1 318.33
(0 Müşteri Yorumları)

Aydınlatma Aksesuarları

Sku:
  • w1112
Etiketler:
  • takım elbise erkek gençler, 3 5 jak 6 fiş, fiş 3 jakı, kız tees gençler, 6 3 5 jack gitar, erkekler gençler saatler, kriko 6 3 5 mikrofon, kap çocuklar gençler, 12 v araç 3 jakı, erkek şort gençler
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Gerilim - 24V
  • Çıkış Arayüzü - 5.5 mm * 2.1 mm
  • Ürün Özellikleri - DC güç splitter kablo tel
  • bağlantı - takmak
  • Uygulama - güvenlik kamerası, LED Aydınlatma
  • Model Numarası - DC güç splitter kablosu
  • Sku - dcc0035-050
  • Marka Adı - Lokum ateşi
  • Çıkış Tipi - DC

Tüm ürünlerimiz özenle seçilmiştir ve mağazamızda gördüğünüz resim ile aynıdır.Ürünün renginin mümkün olduğunca doğru olmasına izin verdik, ancak monitörün renk hatası nedeniyle az ya da çok biraz farklı.Ama kesinlikle ürün şekli resim ile aynıdır.

Ürün Özellikleri: 100 % marka yeni 1 için 4 kadın erkek DC güç splitter kablo tel Dış çapı: 5.5 mm Iç çapı: 2.1 mm Iletken Malzeme: kalaylı bakır Yalıtım Malzemesi: PVC Kablo uzunluğu: 30 cm

Paket içeriği: 50 x 1 ila 4 yollu DC güç splitter kablo tel

Not:

Kablo uzunluğu, DC (jak ) fişi özelleştirilebilir, lütfen fiyat ve adedi sormak için serbestçe bizimle iletişime geçin !

a. Önemli vergiler, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu şarj cihazları alıcının sorumluluğundadır.

b.Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

c.

Lütfen teslimat faturası ile ilgili ayrıntılı bilgileri onaylayın.Teslimat faturasına ne kadar fiyat yazmamız gerektiği gibi, faturaya ne kadar nakliye ücreti yazmamız gerektiği gibi.Malların nasıl tanımlanacağı vb.

d.Bu ücretler, normal ya da madde almak zaman(kargo)şirketi teslim kargo tarafından toplanır.

e.

Ekspres yolu seçtiğinizde varsa lütfen bize EORI / KDV / RFC numaranızı bırakın, nakliye şirketi tarafından sorulur .

a. normalde tüm siparişler ödeme tarihinden itibaren 2 iş günü içinde işlenir veya eCheck tarihi temizlenir.Siparişiniz depomuzdan gönderildikten sonra kayıtlı e-postanız aracılığıyla sizi bilgilendireceğiz.

b. Lütfen ödemenizdeki adresin güncel olduğundan emin olun.Daha doğru bir teslimat için bir telefon Numarası önerilir.Biz yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değildir.

c.

Çin sonrası hava posta teslim süresi hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, 20-50 iş günü kadar sürebilir.

d. Ekspres teslimat süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır; 3-15 iş günü kadar sürebilir.

a. Şu anda, Moneybookers, Visa, MasterCard ve banka havalesi kullanarak ödeme yapabilirsiniz.Ayrıca Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ve Euro8000 gibi seçkin banka kartlarıyla da ödeme yapabilirsiniz. Gelecekte www.abantpansiyon.com.tr'te daha fazla ödeme seçeneği mevcut olacak.

b. Diğer ödeme ile sipariş için ödeme yapmak istiyorsanız, lütfen serbestçe bizimle iletişime geçin!

Siparişi onayladıktan sonra olumlu geribildirim bırakılacaktır!Ve olumlu yorumlarınız ve geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.Teşvikiniz bizi ilerletmeye ve sürekli geliştirmemize devam edecektir. service.As ayrıca, herhangi bir dikkatsizlik veya yanlış anlamadan kaynaklanan herhangi bir nötr veya olumsuz geribildirimden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Alıcının beklentisi farklı olduğu için,üründen veya hizmetimizden memnun olmadığınızda,öncelikle bize bildirebilir ve samimiyetimiz ve profesyonel tutumumuzla sizin için sorunu çözmek için bize makul bir zaman verebilirsiniz.

İnceleme ekleme

Puanınız: