Test videosu sağlayabilir , 90 gün garanti G150XTN06.2 15 inç lcd ekran paneli

  • ₺2 178.60
  • ₺2 069.67
(0 Müşteri Yorumları)

Ev Elektronik Aksesuarları

Sku:
  • w136750
Etiketler:
  • 15 inç çanta pu deri, 15 inç taşınabilir ekran, macbook 15 inç aksesuarları, 41 inç lcd modülü, 15 inç dizüstü bilgisayar sert, acer kılıfı 15 inç, lcd modül tft 35 inç, 15 inç dizüstü cilt, dizüstü bilgisayar i3 15 inç, macbook cilt 15 inç
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Model Numarası - ...
  • Kaynak - DE (Kökeni)
  • Kablosuz İletişim - Tel Kontrolü
  • Sıklık - 433 MHz
  • Kullanmak - Evrensel
  • Kanal - 1

Satış Noktası

Tüm ürünlerin test videosunu sağlayabilir, 90 gün garanti Endüstriyel LCD panellerin ve dokunmatik ekranların büyük bir üreticisiyiz.Çin'de 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteriyoruz.Bir dizi modelimiz var ve müşterilere bir dizi LCD ekran satış hizmeti sunabiliyoruz.Firmamız güçlü bir ekibe, satıcıya, alıcıya, satış sonrası hizmete sahiptir.Hizmet personeli, test mühendisleri mal göndermeden önce, çeşitli LCD ekranlar ve dokunmatik ekranlar, teknik danışmanlık için Ürün Bilgileri sunmak, çeşitli endüstriyel ekranlar arasında 4.7-20 cm'lik gövde parçaları, tıbbi cihazlar, enjeksiyon makineleri, endüstriyel ekipman, vb İçin uygulanabilir biz size %100 kalite güvencesi, garanti.Buna ek olarak, aynı zamanda klavye, servo sürücüler ve motorlar, PLC, kodlayıcı, LCD inverter satıyoruz...platformun yüklenen ürün sayısıyla ilgili kısıtlamaları olduğundan, sizin için tüm ürünleri mağazada, mağazada görüntüleyemeyiz.Ürünü bulamıyorsanız, lütfen mesaj yoluyla bana bildirin.Size en iyi fiyatı sağlayacağız.Tüm ürünler teslimattan önce test edilir ve 90 günlük kalite güvence hizmeti sunar.Kalite sorunları her zaman garantiye tabidir!Daha fazla nicel ürün satın almanız veya e-posta veya çevrimiçi iletişim yoluyla bizimle iletişime geçmeniz gerekir.

T /T (havale) / Western Union / Paypal, Emanet, Alibaba Ticaret Güvenliği. 1.DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT, vb. 2. Alıcı, ülkesi tarafından tahsil edilen herhangi bir vergi veya harçtan sorumludur. 1. Öğeyi aldıktan sonra herhangi bir sorunuz varsa, lütfen 7 gün içinde bizimle iletişime geçin. 2. İade öğeler aynı kalmalıdır, ve nakliye takip numarası ile bize bildirmeniz gerekir, belirli dönüş nedeni, biz iade veya iade aldıktan sonra iade mal değiştirin.5 Yıldızlı olumlu geri bildiriminiz çok takdir edilecektir.5 Yıldız aldıktan sonra, bir sonraki siparişinizde %2 indirimden yararlanabilirsiniz.Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.Projeden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Memnun kalana kadar sizinle birlikte çalışacağız.

SSS

Kuruluş ve geliştirme zaman çizelgeleri, kilometre taşları vb. Dahil olmak üzere marka hikayenizi açıklayın.

İnceleme ekleme

Puanınız: