Ünlü Ustalar Tarafından el oyması, Mavi Gri Bölüm Çamur Şanslı Altın Kurbağa Pot Kung Fu Çay Seti Demlik Sevimli Demlik Çin Demlik

  • ₺2 346.93
(0 Müşteri Yorumları)

Teaware

Sku:
  • w1407
Etiketler:
  • 2 su bardağı çaydanlık asda, altın siyah çaydanlık, pembe gül demlik, şeffaf çaydanlık altın, altın demir demlik, ingiliz çaydanlık altın, altın çaydanlık türk, altın oryantal çaydanlık, altın kupa 45, sarı altın çaydanlık
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Kapasite - 301-400 ml
  • Malzeme - Mor Kil

Ürün Adı: Şanslı Altın Kurbağa

Çamur: temizleme bölümü çamur

Kapasite: yaklaşık 310 ml

Çıkış deliği: 9 delik

İç duvar bölümü: Evet

Boyutu: Toplam Uzunluk: 12.8 cm Kalibreli: 5.4 cm Toplam Yükseklik: 11.1 cm

Giriş: Zisha, ince gözenekli ve yüksek yoğunluklu, çift gözenekli yapıya sahip gözenekli bir malzemedir.Orijinal lezzetini kaybetmeden çay yapmak için mor bir kil demlik kullanın ve koku oyalanmaz ve çayın gerçek kokusunu alırsınız.

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ödemeniz tamamlandıktan sonra mümkün olan en kısa sürede ürün göndereceğiz.

Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.

Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Reddedilen gönderiler için nakliye ücretlerini iade etmeyeceğiz.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar

1. Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alınan tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

2.alıcı, iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan,iade edildiğinde hasar gördüğünden veya kaybolduğundan emin olmalıdır, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacaktır ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini kurtarmak için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.Alıcı kargo ücretini eşyaları geri tu sorumlu olacak.

3. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

4. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra orijinal durumuna ve tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj dahil, alıcı ve Satıcı HEM SONRA www.abantpansiyon.com.tr işlemi iptal.OR, bir yedek seçebilirsiniz.

İnceleme ekleme

Puanınız: