6 ADET Chacate Preto Ahşap Duvar Panosu 3D Katı Ahşap Mozaik Backsplash duvar Karosu DQ164

  • ₺8 747.72
(0 Müşteri Yorumları)

Ev Dekorasyonu

Sku:
  • w1418
Etiketler:
  • pembe oyun koltuğu, duvar kağıdı çıkartması, adaptör 2 pil bisiklet
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Sayfa Boyutu - 200x800mm
  • Kalınlık - mm
  • Belirleme - Single-piece Package
  • Çip boyutu - Karıştırmak
  • Tarz - Modernlik
  • Malzeme - Odun

Detaylı Açıklama

1. Bu döşemenin her sayfası, sayfa başına yaklaşık 1 fit kare (12 inç * 12 inç), 1 fit kare 1 sayfadır, 1 metrekare için 11 fit kare vardır 2. Yüksek kaliteli cam elyaf üzerine monte edilmiş örgü 3. Mozaik karo projelerinizin kolay montajı

Uygulama

1. Hem iç ve dış rutubet kullanmak için öğeleri dayanıklı, böylece büyük bir sorun değildir 2. Zemin ve duvarlarda harika 3. Banyolar, kaplıcalar, mutfak backsplash, duvar cepheleri ve havuzların yanı sıra diğer çeşitli uygulamalarda en popüler

Özellikler

1. Güçlü, dayanıklı, kirlenme ücretsiz 2. Fayanslarımız sevkıyattan önce lekeler için kontrol edildiğinden sadece en kaliteli fayanslar seçilir.

Paketleme

Tüm ürünler nakliye sırasında herhangi bir hasar görmemesi için göndermeden önce karton ile dikkatlice (kabarcık sarılmış veya kağıda sarılmış) paketlenecektir, lütfen bu konuda emin olun.Ayrıca, ürünler DHL/ FedEx/ UPS vb.Ile sevk edilecektir.müşterinin paketini daha erken alabilmesi için hava ekspresi.Ayrıca, deniz sevkiyatını da ayarlayabiliriz.

Kurulum

1. Düz ve net, duvar emin olun. 2. Beyaz harcı dentat aletiyle duvara eşit şekilde yerleştirin.Bu arada, mozaiğin arkasına harç yapıştırırken 3. Mozaik tabakayı duvara doğru konuma yerleştirin 4. Beyaz harç tamamen katılaştıktan sonra ara parçayı ideal renkli harç ile doldurun 5. Mozaik karoların yüzeyini yumuşak bir bezle temizleyin.

Hakkımızda

MyBuildingShop.com Guangzhou City, Guangdong Eyaleti, Çin merkezli ev dekorasyon, ev geliştirme, yapı malzemeleri ve yeniden kalıplama malzemeleri distribütörü için yeni büyüyen ve çeşitlendirilmiş bir çevrimiçi platformdur.MyBuildingShop.com fabrika fiyatları cam mozaik, taş mozaik, cam karışımı taş mozaik, metal mozaik, cam karışımı metal mozaik, paslanmaz çelik mozaik karo, mozaik alüminyum fayans, crackle cam mozaik, porselen mozaik, seramik mozaik, inci çini, kabuk mozaik, metalik mozaik anne, Mermer Mozaik, kristal cam mozaik, renkli resim cam mozaik sağlar.Tüm kaynaklar MyBuildingShop.com Guangdong Eyaleti, dünyaca ünlü yapı seramikleri Foshan Şehri ile ünlü, Çin'in dört ünlü kasabasından birinde bulunan tedarikçilerden doğrudan üreticilerdir.Manufactories dünyanın en yüksek standart ve en iyi kalite fayans sunuyoruz.Fayanslar doğrudan Amerikan, Avrupa, italyan ve küresel pazarlara satılmaktadır.Aracıları kesmek, GERÇEK fabrika toptan satış fiyatlarını elde etmek ve mybuildingshop'tan en büyük karı elde etmek.com. Avantajlarımız diğer rakiplere göre aşağıdaki gibidir: 1. MyBuildingShop.com bu sadece malzemeleri yeniden şekillendirmek için değil, aynı zamanda eviniz için de bir mağazadır.Sadece banyo ve mutfağınız için bina ve yeniden kalıplama malzemeleri satmıyoruz; Bu arada, oturma, çizim veya yatak odanız için ev dekorasyonu satıyoruz.MyBuildingShop, toptan ev geliştirme ve ev dekorasyon pazarları olmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.Sıcak, sağlıklı ve çevre dostu yeşil evler yaratmanız için. 2. Gerçek toptan fiyat.Tüm kaynaklar MyBuildingShop.com doğrudan tedarikçilerden, üreticilerden.Manufactories, dünya çapında en yüksek standartta en kaliteli ürünleri doğrudan Amerikan, Avrupa, İtalyan ve küresel pazarlara sunmaktadır.Herhangi bir aracı olmadan, bu sizi (toptancılar) daha fazla kar elde etmenizi sağlar. 3. Yıldırım hızlı teslimat, 1-2 gün artı nakliye.Tüm ürünler DHL hava ekspres yoluyla size sevk edilecektir.Nerede olursanız olun, dhl'ye başarılı bir şekilde ulaşılabildiği sürece, sevk edildikten sonra 3-5 iş günü sonra paketi alabilirsiniz. 4. Eşsiz müşteri hizmetleri.Her zaman hizmetlerimizi geldik.Herhangi bir sorunuz için lütfen aşağıdaki yollarla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: E-posta: [email protected] 24 saat içinde yanıt alabilirsiniz.

Peral Fayans Annesi için SSS

100 Doğal sedef çini, kabuk çini, deniz kabuğu çini, kabuk mozaik çini denir.Sedefli fayanslar, doğal kabuktan gelen %100 doğal ürünlerdir, güzel kabuklu mozaik karo üretiminde endüstriyel atık veya enerji kullanılmamıştır, böylece yeşil ürünler olarak nitelendirilmektedir.

Sedefli Fayanslar neden Yeşil ürüne hak kazanıyor?

Sedef kiremit, kabuk kiremit, deniz kabuğu kiremit, kabuk mozaik kiremit denir.Sedefli fayanslar, doğal kabuktan gelen %100 doğal ürünlerdir, güzel kabuklu mozaik karo üretiminde endüstriyel atık veya enerji kullanılmamıştır, böylece yeşil ürünler olarak nitelendirilmektedir.Amerikalı önde gelen tasarımcılar ve mimarlar sedef karoyu duvar ve yer karosu ve kaplama olarak kullanıyorlar.Sedefli fayanslar duvar karoları, mutfak backsplash fayansları, duş fayansları, banyo ve daha fazlası olarak popüler hale geliyor...Ürünlerimiz olarak sadece en kaliteli sedefli fayanslar seçilecek, hem 2mm hem de 8mm yeniden kalıplama projenize uygun.

İnceleme ekleme

Puanınız: