7 Adet Hava Geçirmez Gıda saklama Kapları Şeffaf Plastik Tahıl Konteyner ile Kolay Kilit Kapaklar Mutfak Depolama

  • ₺971.80
  • ₺699.76
(0 Müşteri Yorumları)

Ev Depolama ve Organizasyon

Sku:
  • w1561
Etiketler:
  • qtex mex gıda, ucuz su sebili, minie mutfak depolama, tupperware pembe şişe, stanchi su sebili, fonksiyonel mutfak depolama, gıda saklama kabı 40, gıda saklama kapları uygun, mühür mutfak depolama, kuru gıda depolama hava geçirmez
  • Boyut - 10x10.5cm
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Renk - Beyaz
  • Malzeme - PPP'LER

7 Adet Hava Geçirmez Gıda Saklama Kapları Kolay Kilit Kapaklı Şeffaf Plastik Tahıl Kabı Mutfak Depolama 1. Yerden tasarruf etmek için özel olarak tasarlanmış 7 adet Gıda Saklama Kabı, istiflenebilir ve buzdolabınıza, dondurucunuza veya dolabınıza kolayca sığar.Her sabah uyandığınızı ve kahvaltı yapmak için mutfağa yürüdüğünüzü hayal edin, her şeyin düzgün olduğunu bulun organized.No daha uzun dağınık, istediğiniz her şeyi çok hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

2. Beyaz kapak zarif ve cömerttir İçinde silikon halka bulunur, özel sızdırmazlık mekanizması ile plastik kaplarımızı sadece iki parmağınızı kullanarak güvenle açabilir veya kapatabilirsiniz.Açmak için halkayı çevirin veya kilitlemek ve kapatmak için halkayı aşağı çevirin.

3. Bu güvenli hava geçirmez gıda-edilen un, şeker, pirinç, tahıl, hububat, fındık, çekirdekleri, atıştırmalıklar, makarna, spagetti, erişte, kahve ve çay gibi aynı zamanda su, meyve suyu, çorba gibi sıvılar tutmak için MÜKEMMEL, ve daha fazlası gibi kuru gıdaların saklanması için sadece Mükemmel değildir.Saçılan sıvılar hakkında endişelenmenize gerek, sadece kolu aşağı itin ve hava geçirmez bir teknoloji sihir yapalım gerek yok.

renk: beyaz

Malzeme: PP + PS

Boyutu: 1900ml: 10x30.5cm; 1200ml: 10x20.5cm; 800ml: A4.5cm; 500 ml: 10x10.5cm

Paket içeriği:

7 x Depolama tankı (her biri 500 ml/800 ml/1200 ml için iki, biri 1900 ml için)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.

Not: Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

İnceleme ekleme

Puanınız: