Kaya Paletli Gövde için 1/10 Land Rover Defender D110 Vagon RC Arabalar TH01447-SMT4

  • ₺963.05
  • ₺828.24
(0 Müşteri Yorumları)

Uzaktan Kumandalı Oyuncaklar

Sku:
  • w159081
Etiketler:
  • rc volvo vagonu, defans 110 ht, defans 110, dıy rc araba, defender d110 oyuncaklar, tornado rc araba, rc110 defans d110, defender d110 sert, rc araba jeep, ceket vagonu
  • Kullanmak - Araçlar ve Uzaktan Kumandalı Oyuncaklar
  • Malzeme - plastik
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Önerilen Yaş - 18+, 12+y

1/10 Land Rover Defender D110 Wagon Sürümü RC Arabalar İtem: 1 adet beyaz Gövde Özel Not: elbette gerekir,eğer emin değilseniz ne bu öğe olduğundan emin olun,lütfen benimle iletişime geçin içerir: 1/10, Hercules Rock Paletli Sandık Land Rover Defender D110 Vagon RC Araba Uygun 1/10 Land Rover Defender D110 Vagon RC Araba Yedek Parça Özellikler için Hercules Rock Paletli Sandık: Marka: Hercules Ürün Adı:!

Teslim Süresi ve nakliye maliyeti:

Size teslim 6-18 iş günü sürer

Brezilya ve Meksika'dan arkadaşlar, N ve S Amerika, Avrupa alıcılar, nakliye sormak için lütfen benimle iletişime geçin, çünkü nakliye belki biraz sorun yaşayabilir.

Garanti:

Arkadaşım, büyük incelemenizi kazanana kadar anlaşmadan sorumlu olacağım, herhangi bir olumsuz geri bildirim gereksizdir, nakliye ve ürünle ilgili herhangi bir sorun varsa lütfen benimle iletişime geçin.

Uluslararası alıcılar lütfen dikkat:

İthalat Vergileri, Vergiler ve Harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir, Bu masraflar alıcıların sorumluluğundadır.Ama bunu önlemek için yardımcı olabiliriz, lütfen iletişime geçin.

Satın almadan veya beklemeden önce bu ek maliyetlerin ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Satış Sonrası Servis:

Bu anlaşmadan sonuna kadar biz sorumluyuz.Bazı koşullar altında müşterimiz için taahhüt ediyoruz, örneğin: nakliye kırılması; elektronik parçaların orijinal arızası; eksik öğeler; nakliye gecikmesi.

Dönüş hakkında:

Biz ürün aldıktan sonra 14 gün içinde öğenin iade kabul.Alıcı iade nakliye maliyeti sorumludur çünkü satıcı size nakliye maliyeti ödemişti.eBay Sınır Ötesi Ticaret ChannelEffect tarafından desteklenmektedir

İnceleme ekleme

Puanınız: