Orijinal Hummingbird Mavi Gen 2 Rotary Dövme Makinesi İsviçre Motor Ücretsiz RCA Kablosu

  • ₺3 136.06
  • ₺2 665.71
(0 Müşteri Yorumları)

mağaza

Sku:
  • w177093
Etiketler:
  • döner tip dövme makinesi, masturpro dövme makinesi, mermer dövme makinesi, dövme makinesi Hindistan, os dövme makinesi, baseman dövme makinesi, dövme makinesi amiea, rotay dövme makinesi, 24x32 ml isviçre motoru, 2822 isviçre motoru
  • Marka Adı - SİNEKKUŞU
  • Emtia Kalite Sertifikası - ce
  • Model Numarası - RTM49
  • Malzeme - Alaşımlı
  • Tabanca Tipi - Elektrik
  • Tip - Dövme Tabancası

Başla

sonlandırmak

benim mağaza hoşgeldiniz!

Ürün Malzeme Uçak Alüminyum Ürün Miktarı 1 adet Ağırlıklı Renk Mavi (Biz birçok renk var,satın almak istiyorsanız,bizim mağaza gidebilirsiniz. ) Esas olarak resim olarak şekil Yaklaşık Boyut 100mm x 80mm x 23mm (3.93"x 3.14"x 0.90" ) Kullanım 1. Benzersiz moda stil ve yüksek kalite ile yeni tasarım.

2. Dövme sanatçısı düşünülerek tasarlanmış ve mevcut en kaliteli malzeme ve bileşenlerle üretilmiştir.Hummingbird Solo, diğer dövme makinelerine kıyasla birçok avantaj sağlayan özelliklere sahip, son teknoloji ürünü bir döner tabanlı dövme makinesidir.

3. Makine alüminyum alaşımından, daha iyi ısı dağılımından ve daha düşük sıcaklık artışından yapılmıştır.

4. Geleneksel elektromanyetik dövme makinelerinden daha kompakt ve daha esnektir operation.It ön taraftaki değiştirilebilir eksenterleri değiştirerek kısa, orta veya uzun vuruşlarda vurulacak şekilde ayarlanabilir. motor.It maksimum verimlilik ve en kısa iyileşme süreleri için ihtiyaçlarınıza göre 2,6 mm'den 5,5 mm'ye kadar herhangi bir strok uzunluğuna vurabilir.

5. Üst İsviçre ithal motor ve ithal rulman, yüksek hayat sigortası, 10.000 saat, ters fonksiyon ile birçok tattooists geleneksel sürekli güç kaynağı, kolay karışıklık benimser pozitif ve negatif düşünün) hız kontrolü Çan Kulesi, sorunsuz sürücülerin daha 50 iğne kadar.

6. Anodize vücut görünümü, renk daha lüks görünüyor.

7. Hassas CNC işleme merkezi ile makinedeki ana bileşenler production.To makinenin iyi çalışmasını sağlayın.

8. Titreşim genliği-3.2-4.4, dövme makinesinin en iyi kayan oranıdır.

9. Nominal hız 2 0,000 , sadece orijinal İsviçre motorları bu hız gücüne ulaşabilir.

10. Makinenin artık yeni bir konsepti var, yeni bir yuvarlak dış piston tahrik sisteminde minimum sürtünmeye neden oluyor, motor ve motor daha serbest ve daha soğuk çalışıyor.Ön çift yaylı çubuk sabit destek, iğnenin geri çekilebilir simetri ve üniform olduğundan emin olun.

11. Dövme Makinesi 4-7. 5 içinde normal çalışabilir volts.It 1.5 A'dan fazla güç kaynağı kullanılması önerilir. ( Lütfen dikkat: Normal 4-7. 5 v'den fazla kullanmayın voltage.In hasarı önlemek için, makine 1-2 saat çalıştıktan sonra birkaç dakika dinlenmelidir .)

12. Bir dizi ayar aleti ve bir RCA kablosu ile birlikte gelir.

13. Yeni çerçeve tasarımı çok ergonomik ve dengeli, düşük titreşim, düşük gürültü, kolay kullanım ve esneklik, ayar yok, sorun yok.

14. Geleneksel kanca hattı ve raf teması kolayca aşınır ve oksidasyona uğrar, oksidasyon parçaları zayıf temasa neden olur ve dövme makinesinin aniden kapanmasına neden olur.Bu makine RCA jakı kullanır, ek sıkıntılar üretmez, yaşlanma problemini etkili bir şekilde çözer, makinenin aniden düşmesini önler ve diğer elinizden kaynaklanan dikkat dağıtıcıları ortadan kaldırarak baştan sona eldeki göreve odaklanmanıza izin verir. 15. Makinenin arkasındaki siyah düğme, iğnelerin mesafesini, ince ayar için gücü kontrol edebilir.Saat yönünde yön ayarı, iğneleri daha yoğun hale getirir, ağır renkli geniş bir alan için uygundur; Saat yönünün tersine ayarlama, iğnenin gücünü zayıflatır, gölge aşırı portre efekti için daha uygundur.Lütfen kişisel alışkanlıklarınıza göre uygun ayarlamaları seçin.

İnceleme ekleme

Puanınız: