Otomatik NOX SENSÖRÜ 5WK9 6628A 6628B 6628C Araba Aksesuarları

  • ₺2 420.67
(0 Müşteri Yorumları)

Otomobil Sensörleri

Sku:
  • w1951
Etiketler:
  • bmw r1200rt se aksesuarları, 2017 bmw r1200r aksesuarları, aksesuarlar seot leon, 2013 bmw r1200r aksesuarları, cam emniyet kemeri aksesuarları, bmw r1200rt gidon, seat leon orta kapaklar, seaty leon aksesuarları, aksesuarlar zead leon, bmw e21 aksesuarları
  • Sensör Tipi - Piezoelektrik
  • OEM NO. - 5WK9 6628A
  • Kaynak - CN (Menşei)

İpuçları İletişim

sipariş vermeden önce müşteri hizmetleri: BoBo WeChat / Whatsapp:

+ 86 18371966180 E-posta: [email protected]

Ürün Detayları

Modeli: 5WK9 6628A

Paket taşıma

Tamamlandığından emin olmak için sevkıyattan önce her ürünü kontrol edip paketleyeceğiz.Ancak, bazı paketler hala taşıma esnasında sorunlar var.Herhangi bir sorun varsa, lütfen 7 gün içinde bizimle iletişime geçin ve sorunu aktif olarak çözeceğiz.

Dikkat lütfen

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 3-7 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

2.Lütfen tam teslimat adresinizi doğru telefon numarası ve posta koduyla, özellikle Rusya ve Belarus alıcılarıyla yazın, lütfen tam adınızı onaylayın.

3.Öğelerin açıklandığı gibi aynı olduğuna söz veriyoruz, ancak resimlerde göründüğü gibi farklı olabilecek nötr paketi logo olmadan değiştirme hakkımız var.Ya da ödemeniz gereken yüksek vergi olabilir.

4.Hem posta teslimatı hem de ekspres teslimatı sağlıyoruz.Çoğu ülke için post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.Ekspres kargo ınlcudeDHL, EMS, www.abantpansiyon.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz herhangi bir sorunla karşılaşırsa,İşçi grevi,hava durumu sorunu vb. Gecikecektir.)

Şirket Profili

Shiyan Meiche Sanayi ve Ticaret A. Ş., Ltd.is Çin'in en büyük "Kamyon Şehri" nde bulunan Shiyan.Biz Dongfeng kamyon parçaları ve DCEC, CCEC, FCEC, XCEC motor yedek parçaları profesyonel bir üreticiyiz, 4BT, 6BT, 6CT, ISDE, ISLE, M11, L10, QSM, QSC içerir.profesyonel bir üretici olarak tasarım, geliştirme, üretim ayarlayın.Bir dizi moda aksesuarına, çok çeşitli çeşitliliğe, uygun fiyata ve zamanında teslimata odaklanıyoruz.

Beş yıldızlı övgü

Mal aldıktan sonra, bizim ürün ve hizmetleri ile memnun.Lütfen beş yıldızlı ve olumlu geribildirim verin.Memnun değilseniz veya herhangi bir sorunuz varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin ve sorunu en kısa sürede çözmenize yardımcı olacağız.

Sizin memnuniyetiniz bizim en büyük motivasyonumuzdur ve tekrar işbirliğimizi dört gözle bekliyoruz!

İnceleme ekleme

Puanınız: