Yükseltilmiş TinySA Spektrum Analizörü,0.1 MHZ-350 MHZ için MF/HF/VHF UHF Girişi ve 240 MHZ-960 MHZ için UHF Girişi, sinyal Jeneratörü

  • ₺1 180.54
  • ₺956.16
(0 Müşteri Yorumları)

Ölçüm ve Analiz Cihazları

Sku:
  • w210573
Etiketler:
  • kmoon sinyal üreteci, spektrum analizörü retro, gs100 spektrum analizörü, spektrum analizörü yi, ipad spektrum analizörü, tinysa akü, yeşil spektrum analizörü, analizör widma led, spektrum analizörü alüminyum, ıos spektrum analizörü
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Marka Adı - GX.Difüzör
  • DIY Malzemeleri - ELEKTRİK
  • Kaynak - CN (Menşei)

Yükseltilmiş TinySA Spektrum Analizörü,0.1 MHZ-350 MHZ için MF/HF/VHF UHF Girişi ve 240 MHZ-960 MHZ için UHF Girişi, sinyal Jeneratörü

[Dahili Kalibrasyon Sinyal Jeneratörü]Spektrum analizörü yapılmadığında,iki frekans çıkışlı sinyal jeneratörü olarak kullanılabilir, 0.1 MHZ-350MHz için MF/HF/VHF sinüs çıkışı ve UHF kare dalga çıkışı 240MHz-960MHz.It otomatik kendi kendine test ve düşük giriş kalibrasyonu için kullanılır.

[Giriş Frekans Aralığı]İki girişli bu Spektrum Analizörü ,0.1 MHZ-350MHZ için yüksek kaliteli MF / HF / VHF Girişi ve 240MHZ - 960MHz için daha az kaliteli UHF Girişi.

[PC Kontrolü]Bu spektrum analizörü USB üzerinden PC'ye bağlanabilir ve çok sayıda komutu çağırabilen USB üzerinden seri (CDC) protokolünü gerçekleştirir.Bilgisayarı bağladıktan sonra, sürücü otomatik olarak indirilecektir.

[ESD Koruma Fonksiyonu]En son sürüm 3.1, yeni ESD koruma fonksiyonu, yüklü diyotlar,böylece daha hassas tepki performansı, verimli anti-statik seviye, daha kaliteli, daha uzun ömürlüdür.

[İyi Hizmet]Paket Listesi: 1x Tiny Spektrum Analizörü,2x20 cm RF Kablosu,1 x USB-C Kablosu,1 x SMA Teleskopik Anten,1 x SMA Dişi Konnektör,1x Contactscreen Kalem,1 xcontact ekran kürekler ve kordon.Dahili 650mA pil, en az 2 saat şarj edilebilir ve taşınabilir.

Renk:Siyah

Malzeme: ABS + metal

Paket içeriği:

1 takım x wifi jammer

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.

Not: Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

İnceleme ekleme

Puanınız: