43 v 5a 210 watt AC / DC anahtarlama güç kaynağı 210 w 43 volt 5 amp anahtarlama endüstriyel güç adaptör transformatörü

  • ₺1 489.45
  • ₺1 414.97
(0 Müşteri Yorumları)

Güç Kaynakları

Sku:
  • w2252
Etiketler:
  • podofo güç kaynağı, stabelized güç kaynağı, ct güç kaynağı, wm güç kaynağı, seçilebilir güç kaynağı, argb güç kaynağı, asya güç kaynağı, 300vdc güç kaynağı, güç bankası çocuklar, güç bankası 55w
  • Marka Adı - Deongaree
  • Model Numarası - 43V
  • Uyumlu Marka / Model - Hiçbiri

Etkili Yüksek fiyat CE Metal kasa / Alüminyum kasa Güvenlik Uyumluluğu şarj edilebilir 5A Güç: 210W Shell Malzeme özellikleri: AC Giriş: 110/220V±15% DC Çıkış::: -, İnşa endüstri standartları ile güvenilirlik-üzerinde gerilim, akım ve kısa devre koruması üzerinde Çalışma Sıcaklığı: 0~40 ° C Depolama Sıcaklığı: -20~60C Ortam Nemi: 0~95% (Non-Yoğunlaşma

Paket: 1 x Güç Kaynağı Adaptörü

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 15 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 15 gün içinde tamamlanması gerekir.

Öğe tam ödeme yapıldıktan sonra 5 iş günü içinde sevk edilir.Eğer zamanında öğe olsun,bize ilk irtibata geçiniz, size,kontrol ve yakında sana da çözmek wil ediyoruz.Postanıza normalde 24 saat içinde cevap vereceğiz.bazen hafta sonu veya tatil nedeniyle biraz gecikme olur.Postamızı 48 saat sonra alamıyorsanız, lütfen spam'inizi kontrol edin veya başka bir posta adresiyle bizimle iletişime geçin.

Geri dönüş:

Öğe DOA (Varış Ölü), Alıcılar 14 Gün içinde iade Edebilirsiniz, biz DOA madde aldıktan sonra Yeni öğe ile değiştirecektir.Öğeyi geri göndermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin

Garanti:

Tüm öğe Temel 3 Ay Satıcı Garantisi ile birlikte gelir,öğe 3 Ay içinde kusurlu ise,Arızalı ürünü aldıktan sonra ekstra Şarj cihazımızla(nakliye ücreti dahil)değiştirme sunacağız.

Öğe 3 Ay sonra Kusurlu ise, Alıcılar hala geri gönderebilir, Garanti için tedarikçilerle veya Fabrikada iletişime geçeceğiz.Alıcılar yerine öğeyi göndermek İçin Kargo ücreti ödemeniz Gerekebilir.

Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz, böylece sorunlarınızı tatmin edici bir şekilde çözebiliriz. concerns.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

İnceleme ekleme

Puanınız: