DİY Minyatür Bebek Evi Mobilya Minyatür 3D Ahşap Miniaturas Dollhouse Oyuncaklar Doğum Günü Hediyeleri Ev Dekor El Sanatları Masa Süsleri

  • ₺1 210.89
  • ₺871.81
(0 Müşteri Yorumları)

Bebekler ve Aksesuarlar

Sku:
  • w228956
Etiketler:
  • dıy dollhouse şanslı çanta, bebek nora evi, bebek dıy papatya, tasarımcı ev ahşap oyuncak, dıy kawaii bebek, göl evi ahşap dekorasyon, ahşap bebek ruza, bebekler orta ev ahşap, anahtarlık dollhouse minyatür, ahşap bebek evi 1 12
  • Malzeme - Odun
  • Önerilen Yaş - 4-6y
  • Kaynak - CN (Menşei)

Mermi Noktaları:

1、Tahsil ve Süs: Doğru konuşmak gerekirse, bu sevimli ev oynanacak şekilde tasarlanmamıştır, ancak tahsil edilebilir binalar veya ev dekorasyonundan sonra finished.It parçaları ile birlikte gelir, DIY monte etmek gerekir.Meclis, 14 yaşından büyük insanlar için uygundur, gençler veya yetişkinlerle iletişim kurmanın harika bir yoludur ve zaman geçirmek için mükemmel bir projedir.

2、Mükemmel Kalite: Malzemeler kaliteli ve mobilya ve diğer ahşap parçalar doğru bir şekilde birbirine uyacak şekilde kesin olarak kesilir.LED ışık, bitkiler, süs eşyaları, mobilyalar oldukça gerçekçi ve akıllıca tasarlanmıştır.

3、Ideal Hediye: El sanatları ve minyatürleri sevenler için mükemmel bir hediye ve koleksiyon, kutunun kendisi bir hediye olarak görünüyor - çok güzel görünümlü!Hediyeyi daha anlamlı hale getirmek için bunu kendin yapabilirsin.İlk kez bir inşaatçı için zor olabilir, ancak bitirdikten sonra sevinci alacaksınız.

4 、 Montajı Kolay: Bu kitin montajı kolaydır ve monte ederken lütfen sabırlı olun.Numaralandırılmış parçaları bulmak için basılı sayfa dahil edildi ve ayrıntılı ve renkli resimlerle ingilizce el kitabı adım adım nasıl yapılacağını size rehberlik edecek.Daha fazla, daha fazla.

5、Önemli Not: Bu kit, aksesuarların eksiksiz olduğundan ve eksik parça olmadığından emin olmak için teslimattan önce %100 dikkatlice kontrol edilmiştir.Montaj yaparken herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, sizin için doğru yapacağız.Ayrıca, nakliye nedeniyle, kendiniz silikon sıvı tutkal ve 2 adet pil(AA tipi) hazırlamanız gerekir.

Özellikler:

Adı: DIY Dollhouse Kiti

Uygun için: ev dekorasyon, el sanatları, tatil doğum günü hediyeleri, Yılbaşı hediyeleri

Malzeme: ahşap, kumaş, kağıt, reçine, vb.

Işık: pil kutusu anahtarı ile LED ışık

Güç kaynağı: 2 adet AAA pil (Dahil Değildir)

Bitmiş ürün boyutu: yaklaşık 32*24.5*25.5 cm/12.60*9.65*10.04 içinde

Ambalaj boyutu: yaklaşık 33*30.5 * 7 cm/12.99*12.01*2.76 içinde

Ambalaj Listesi:

1.1 Güzel Renkli Kutu (gençler ve yetişkinler için çeşitli festivallerde mükemmel hediyeler).

2. DIY Ev Kiti (resimde gösterilen tüm mobilya ve aksesuarları içerir).

3. Kullanım Kılavuzu (içinde gösterilen adım adım çizimler).

Notlar:

1.Tutkal ve piller dahil değildir, çünkü hava taşımacılığı ile gönderilmesine izin verilmez, bu yüzden lütfen kendiniz hazırlayın, silikon sıvı tutkal ve 2 adet pil (AAA tipi) seçebilirsiniz.

2.Ev kitleri,kendi evinizi inşa etmeyi bitirmek için DIY, Taşlama, yapıştırma, montaj, modelleme gerektiren mobilya ve aksesuarları içerir.El sanatları araçları gerekli: kağıt makas, kesici, hassas cımbız, tornavida.

3.Dollhouse minyatür 1: 24 ölçekli, bitmiş ürün boyutu yaklaşık 32*24.5*25.5 cm/12.60*9.65*10.04 içinde ağırlık yaklaşık 2,5 kg'dır.

4. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

5. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

İnceleme ekleme

Puanınız: