100W PL259 DC-1GHz Kukla Yük, Kukla Yük Fişi, UHF Konnektör RF Koaksiyel Kukla Yük

  • ₺998.43
  • ₺738.86
(0 Müşteri Yorumları)

Aydınlatma Aksesuarları

Sku:
  • w28742
Etiketler:
  • oyuncak küçük yük, usb test cihazı hd35 yük, anten uzun uhf sma 70, apple şarj cihazı usb c 100w, led 100w pil bahçesi, araç şarj cihazı 100w xiomi, elektronik yük hücresi 20kg, akü test cihazı ayarlanabilir yük, emzik klip ücretsiz kukla bling, watimetro güç ölçer vhf uhf
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Sertifika - Hiçbiri

Büyük miktarlar için indirim sunuyoruz.Bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Bir Kukla Yük, bir elektrik yükünü simüle etmek için kullanılan bir cihazdır. testing.In bir RF Sistemi bir anteni simüle etmek için kukla bir yük kullanılır.

Gerçek bir anten yerine sahte bir yük kullanarak, alıcı-verici radyo dalgaları yaymadan test edilebilir ve yapılandırılabilir.

Kukla Yük, RF Sistemine bağlanacak gerçek cihaza benzer bir empedansa sahip olacak şekilde seçilir.Kukla bir yük kullanmamak ve bağlantı noktasını açık bırakmak, RF Sistemine zarar verebilecek bazı istenmeyen yansımalara neden olabilir.

Ayrıca, test aşamasında gerçek bir antenin kullanılması, laboratuvarda test edilen diğer cihazlara ve teknolojilere müdahale edecek bazı istenmeyen iletimlere neden olabilir.

Uyarı: Giriş gücü kukla sağladığından daha yüksek olduğunda, bu kukla yüküne zarar verir

Malzeme:Plastik + Metal

renk:Siyah

Paket içeriği:

1 x Kukla Yük

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.

Not: Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

İnceleme ekleme

Puanınız: