Sanat portre resim: Lady Godiva atlı genç kız 24x36"

  • ₺1 303.25
  • ₺1 107.73
(0 Müşteri Yorumları)

Ev Dekorasyonu

Sku:
  • w35510
Etiketler:
  • bayan godiva cosplay, lady godiva heykeli, poster leydi godiva, godiva gömlek, bayan godiva balkabağı, lady godiva kedileri, lamy godiva kitabı, bayan godiva duvar halısı, moda bayan çantaları, lady godiva perde
  • Çerçeve - No
  • Tip - Yağlı Boya Tablolar
  • Form - Tek
  • Orijinal - Evet
  • Destek Tabanı - Tuval
  • Şekil - Yatay Dikdörtgen
  • Teknik - El Boyalı
  • Malzeme - Kumaş Kumaş
  • Kaligrafi ve resim türü - Tuval Boyama
  • Çerçeve modu - Çerçevesiz Aynalar
  • Tarz - Modernlik
  • Marka Adı - DOĞU KODU
  • Orta - Yağ
  • Model Numarası - AAA
  • Konulular - Hayvan

Kalite derecesi AAAA+ Yüksek kalite ile Malzeme Tuval Baskı.

100 % El Yapımı Yağlıboya El Gerilmiş ve çerçeveli Gerilmemiş (bir tüp içinde haddelenmiş) satın: hayır çerçeveli.(Sadece çizim çekirdeği) Müşteri Hizmetleri Sizin için herhangi bir boyutu özelleştirebiliriz ve özel tuval baskıları da yapabiliriz, sadece bize yüksek çözünürlüklü resim göndermeniz gerekir.Boyut Boyutu = 24x36 inç

(ped yok, çerçeve yok) Kenar Ayrılmış ayna kenarı 3-5cm Teslim süresi

1. Çin Sonrası Hava Posta: Normalde 15-50 gün, ama Brizal için belki 2 ila 3 ay gerekir.Bu kadar uzun süre bekleyemezseniz, lütfen satın almayın veya başka bir hızlı nakliye yolu seçmeyin.Teşekkürler!

2. EMS: 7 ila 15 gün

3. DHL: 7 ila 10 gün

Farkına varmak:

Bildiğiniz Gibi Pekin, Çin'de bir işadamı değilim,Çin 5000 yıllık tarihin kültür paha biçilmez tarihi ve kültürü tüm sanat içerir,bu Yüzden zanaat sanatları uzun bir geçmişi var,Şimdi zanaat erkekler güzel oynamak için eski teknikleri kullanmak ve bu tür Yeşim,takı ve gümüş oyma ve taş eserler,el sanatları gibi sanat harikası Hepsi mutlu ness ve şanslı sembolü,bu yüzden toplamak için değer.Şimdi bu sefer size enfes ve mükemmel bir hazine göstereceğim!!!Fotoğraflardan çok iyi olduğunu görebilirsiniz.Mükemmel stil, güzel tasarım, harika işçilik ile gerçekten nadir bir sanat eseri ve toplanmaya değer!!!İyi durumda.Resimlere bakın, şeklin çok iyi olduğunu görebilirsiniz; Çok harika bir öğe .

Aydınlatmayı sağlayın

3 İş günü içinde teslim edeceğimiz öğenin alıcısının net ödemesi.

Post:

Biz Çin Post Air veya Hongkong Post tarafından mal göndermek yaklaşık 15-25 gün gelmesi, biz posta durumunu kontrol etmek için size takip numarası verebilir .Tabii ki, daha fazla satın alırsanız, fiyat daha düşük olacaktır.nakliye hakkında daha fazla sorunuz veya talebiniz varsa,lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Yerel ülkenizdeki herhangi bir görev veya vergiden sorumlu değiliz.

Açıklama:

www.abantpansiyon.com.tr'teki tüm müşterilerimize çok değer veriyoruz ve işleminizden her zaman memnun olduğunuzdan emin olacağız.Müşterilerimize internetteki diğer bayilerin çok üstünde ve üstünde çok iyi bir ürün ve en iyi hizmeti sunmamızdan gurur duyuyorum.Bizimle olan deneyiminizin çok zevkli olduğundan emin olacağız!

Servis sonrası:

Paketi 30 gün içinde alamıyorsanız, lütfen benimle iletişime geçin.Ve öğeyi alırsanız, bana geri bildirim bırakmadan önce,herhangi bir memnuniyetsiz şeyiniz varsa, lütfen benimle iletişime geçin, sizi zamanında memnun etmek için çözeceğim.Ve Hizmetimden veya öğemden memnun değilseniz, lütfen zamanında benimle iletişime geçin, sizi memnun etmek için çözeceğim.Memnun kalmana izin vereceğim, Söz veriyorum.

Bu ürünü satın alarak, alıcı tüm hüküm ve koşulları kabul etmiş olursunuz.Eğer bir sorunun varsa lütfen bize ulaşın ve sizin için hızlı bir şekilde denemek ve çözeceğiz.

Geribildirim hakkında:

Seninle birçok alıcı olarak bizim tek exchange Geribildirim için fırsat bekliyoruz.Herhangi bir nedenle satın alma işleminizden memnun değilseniz, nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Satın alma işleminizden memnun kalmanızı ve sizinle özenle çalışmanızı istiyoruz.

Teslimat detayları

1'den fazla ürün için teklif vermeyi düşünüyorsanız, bunları birlikte gönderebiliriz.Toplam nakliye ücreti, bireysel nakliye ücretlerinin toplamı olacaktır.Başka indirim yok.?Emin değilseniz, teklif vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Biz sadece Ebay kayıtlı gemi address.So lütfen Ebay'deki adresinizin doğru ve geçerli olduğundan emin olun.

Lütfen kendi yararınız için okuyun ve nakliye şartlarımızı anlayın.

Tüm öğeler içinde dünya çapında sevk edilecektir?3 iş günü via Çin Post ePacket / Posta Hava Posta.

Ürünü, sitede izlenebilen Çin Postası ve USPS ePacket aracılığıyla ABD'ye gönderiyoruz?HİZMETLERİ'NİN bu.

Satın alma fiyatı, gümrük tarafından tahsil edilebilecek geçerli herhangi bir vergi veya görevi kapsamaz .Alıcılar bu tür masraflardan sorumludur.

Paketinizi açıklamadaki beyanımız olarak almadıysanız, Geri bildirim bırakmak istemeden önce lütfen benimle iletişime geçin, parayı iade edebilir veya öğeyi seçtiğiniz gibi yeniden gönderebiliriz.

İnceleme ekleme

Puanınız: