ZANi Lir Arp, Yunan Keman, 10 Dize Lyra Arp Taşıma Çantası ile Tuning Anahtarı, Çocuklar için, Acemi, Müzik Severler, Yetişkin, Vb

  • ₺1 368.79
  • ₺1 163.41
(0 Müşteri Yorumları)

Yaylı Çalgılar

Sku:
  • w4386
Etiketler:
  • led lir ecran, ay lir arp, çin lir arp, bansid lir arp, lir arp ile, hava lyra kostüm aşk, lir basid müziği, fırça lyra, keçe fırça lyra, strig 16 lir müziği
  • Kaynak - CN (Menşei)

Daha geniş aralık: 10 telli lir modu C veya G'dir. C ölçeği EFG a B C D'dir EFG.It dijital ölçek 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5. C'de 10 telli lirin yedi doğal ölçeği vardır ve diğer modları ayarlayabilir, böylece daha geniş bir aralığa sahiptir ve 7 dizeden daha fazla parça çalabilir.

Yüksek Kaliteli Malzeme: Leya piyano, sektördeki önde gelen yüksek kaliteli çelik tel olan yüksek kaliteli maun ağacından yapılmıştır.Net ve parlak, tını daha uzundur.Ayar pimleri tüm gövdeden geçer, tellerin titreşimi lir gövdesine daha iyi kazar, müziğin uzun süre havada kalmasını sağlar

Uygun Stili Seçin: Plaka tipi, malzemenin tüm masif ahşap olduğu, rezonans kutusu olmadığı, tını daha net olduğu ve hacminin kutu tipinden daha küçük olduğu anlamına gelir.Kutu tipi ses deliği ile, bu rezonans box.So rezonans daha iyi, hoparlör daha büyük ve tını daha dolgun.Yeni başlayanlar kendi tercihlerine göre seçim yapabilir, her birinin kendine has özellikleri vardır.

Taşınabilir: her oyuncu için uygun bir boyut.hafif ve düşünceli alt tasarım, uzun bir uygulama için tutmayı ve rahat etmeyi kolaylaştırır, lirin muhteşem iyileştirici gücünü hissetmek için konsantre olur.Çocuklar, yetişkinler, yeni başlayanlar, tatlım,arkadaşlar,profesyoneller ve gruplar için en iyi hediye.

Lir (Lir olarak da bilinir), Batı'daki en eski koparılmış araçtır.Lir çalmak, antik Yunan öğrencilerinin müzik ve şiir öğrenmeleri için önemli bir yoldur.Yedi telli arpın zarif ve güzel görüntüsü aynı zamanda lirik şair Erato'nun bir sembolüdür.

renk: Ahşap rengi

Malzeme:Maun

boyutu: 39.5x24x3. 5 cm

Paket içeriği:

1 * Lir

1 * Tuning anahtarı

1 * Temizlik bezi

1 * Not çıkartmalar

3 * Seçim

1 takım * yedek dizeleri

1 * piyano çantası

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.

Not: Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

İnceleme ekleme

Puanınız: