Özelleştirilmiş eriyik üflemeli kumaş yüksek basınçlı üfleyici vakum pompası balık gölet havalandırıcı havalandırma kanalizasyon arıtma pnömatik taşıma

  • ₺18 253.30
  • ₺17 340.71
(0 Müşteri Yorumları)

Araçlar

Sku:
  • w6385
Etiketler:
  • erkekler için eşofman takımları, siyah balıkçı yaka, afrika colths çocuklar kızlar
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Tip - El Aleti Parçaları

Motorlu müşteriler için, eşleştirdiğimiz motorların hepsi 380v üç fazlı motorlardır!220v'nin ayrı bir açıklamasına ihtiyacınız varsa, varsayılan değer 380v'dir!

Malların güvenliğini sağlamak için ücretsiz ahşap kutu ambalajı sağlanmaktadır.Lojistik kentsel alana veya ilçenin kendisine gönderilecektir (nakliye ücreti farklı yerlerde farklıdır, lütfen sahibine danışın ve doğrudan ödemek için varsayılan nakliye ücretini alın!) Alıcı sorumludur!Büyük ürünler için nakliye ücretlerinin daha yüksek olduğunu lütfen unutmayın.Varsayılan sıradan tek tanklı makine, müşteri hizmetleri ile ayrı ayrı iletişim kurmak için özel yapılandırmaya ihtiyaç duyar.

Yüksek basınçlı kök üfleyicinin özellikleri:

Yüksek basınç artış; emme ve hava emiş ve hava üfleme olarak kullanılabilir şişkin, iki yönlü işlevi ile; hayır yağlama Kasası içinde gereklidir, bu yüzden çıkış orta temiz, Rulman ve dişli yağları (endüstri standartlarına göre paketlenmiş olmalıdır)petrol kasanın içine aktığı sızdırmazlık mekanizması şeklinde yağlama önlemek için benimsenmiştir

Yüksek basınçlı kök üfleyici-kurulum ve bakım

1. Kurulum yeri, rüzgar ve yağmurdan etkilenmeyecek iç mekanlara kurulmalıdır

2. Ortam sıcaklığı genellikle 40℃ altında olmalıdır

3. Bağıl nem, 80'in altında%

4. Taşıma ortamı asitler, alkaliler vb.Gibi aşındırıcı veya yanıcı gazlar içeriyorsa. tehlikeyi önlemek için özel tasarım gereklidir.

5. Toz koruması, çok fazla toz, toz veya lif vardır ve diğer yerler filtrelerle kurulmalı ve filtreye ve fana bağlı tozu düzenli olarak temizlemelidir

6. Havalandırma ve ısı dağılımı, kapalı bir odada veya küçük bir alana sahip kapalı bir kutuda değil, iyi havalandırılan bir yerde kullanmayı seçin.

7. Rutin bakım ve onarımları kolaylaştırmak için alanı yerleştirin ve çok küçük bir yere kurulumdan kaçının.A

8. Titreşimden kaçının ve titreşimsiz bir yere monte edin; titreşim kaçınılmazsa, titreşim sönümleme önlemleri alınmalıdır.

Firmamız üç loblu Kök üfleyicilerin üretiminde uzmanlaşmış bir kuruluştur.Yıllar boyunca, Kök üfleyicilerin teknik araştırma ve geliştirilmesine kendini adamıştır.Şirket güçlü teknik gücü vardır, yüksek nitelikli, profesyonel ekipleri ve üretim teknisyenler bir grup var, ve güçlü teknik geliştirme , Tasarım, geliştirme, üretim ve kalite kontrol yetenekleri vardır, ve satış sonrası hizmet yönetim sistemi sonra kapsamlı kurdu.

Şirketin önde gelen ürünü olan SJM serisi üç yapraklı kök üfleyiciler, Seiko'nun ileri teknolojisi ile yurtiçinde ve yurtdışında geliştirilen ve üretilen yüksek kaliteli, düşük gürültülü, yeni nesil, yüksek verimli ve enerji tasarruflu ürünleri yaygın olarak emer.Ürün makul yapısı, küçük boyutu, yüksek verimlilik, büyük hava hacmi, düşük gürültü, istikrarlı bir çalışma, uzun ömür ve kolay bakım özellikleri vardır.Yaygın olarak su arıtma, Su Ürünleri, pnömatik taşıma, vakum ambalaj, gıda işleme, yanma desteği, basınç, döküm, maden, Kimya Sanayi, inşaat malzemeleri, elektrik, kumlama ve diğer alanlarda kullanılmaktadır.

A

Ürün modeli: SJM50, 65, 80, 100, 125, 150, 175, 200, 250, 300, 350 ve diğer serisi Kökleri hayranları, akış hızı 0. 5m3 / min-140m3 / min, boost 9.8 kpa-98.8 kpa 10 modelleri, fazla 80 özellikleri, farklı kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Şirket her zaman insan odaklı düşünceye bağlı kalmış ve "önce kalite, dürüstlüğe dayalı, kalite güvenilirlik kazanır"kurumsal ilkesini izlemiştir.Bilimsel yönetim ve kusursuz hizmet sayesinde, yavaş yavaş iyi bir satış servis yönetim sistemi kurdu ve yurtiçinde ve yurtdışında yeni ve eski kullanıcılar kazandı.İyi yorumlar.

Şirketin tüm çalışanları, işbirliğini tartışmak ve daha iyi bir yarın için birlikte çalışmak için hayatın her kesiminden ve yeni ve eski müşterilerden gelen arkadaşları sıcak bir şekilde karşılıyor!

İnceleme ekleme

Puanınız: