Guangdong Fabrika Fiyat UV Yaşlanma Test Odası

  • ₺47 482.28
(0 Müşteri Yorumları)

Ölçüm ve Analiz Cihazları

Sku:
  • w70929
Etiketler:
  • erkekler için eşofman takımları, siyah balıkçı yaka, aston martin db5 playmobil
  • Model Numarası - HJ-UVZW76
  • Marka Adı - hongjin
  • Parlaklık - 1.0 W / m2
  • Ürün ismi - uv test cihazı fiyatı
  • Sıcaklık homojenliği - ±2℃
  • Lamba gücü - 40 W / Adet
  • Test süresi - 0 ~ 999 H, Ayarlanabilir
  • Malzemeler - İç ve Dış SUS#304 paslanmaz çelik
  • Güç Kaynağı - 220 V 50HZ
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • DIY Malzemeleri - Metal işleme
  • Sıcaklık aralığı - RT + 10℃ ~ 70℃
  • Sıcaklık dalgalanması - ±0.5℃
  • Sertifika - ISO9001
  • Güç - elektronik

Guangdong Fabrika Fiyat UV Yaşlanma Test Odası

Ürün Açıklaması

Test ekipmanlarının parametreleri ve göstergeleri karmaşıktır, sipariş verirken onay için müşteri hizmetleri personelimize bir soruşturma göndermeye hoş geldiniz

Ana işlevi:

UV hızlandırmalı yaşlanma test odası, güneş ışığı, yağmur ve çiyin neden olduğu hasarı simüle etmek için ışık kaynağı olarak ithal UVA-340 floresan UV ışığını kullanır.UV hava koşullarına dayanıklı kutu, güneş ışığının etkisini simüle etmek için bir floresan UV lambası kullanır ve çiyleri simüle etmek için yoğunlaştırılmış nem kullanır.

Test edilecek malzeme, malzemenin hava direncini elde etmek için malzemenin ayrışma testini hızlandırmak için belirli bir sıcaklıkta değişen ışık ve nemden oluşan bir döngü programına yerleştirilir.UV kutusu, dış mekan aylarının veya yıllarının tehlikelerini günler veya haftalar içinde yeniden üretebilir.Tehlike türleri şunlardır: solma, renk değişikliği, ışık kaybı, tozlanma, çatlama, bulanıklık, hava kabarcıkları, gevreklik, mukavemet, çürüme ve oksidasyon.Bu makinede duş cihazı bulunmaktadır.

Ultraviyole hızlandırılmış yaşlanma test odası, doğal bir iklimde ultraviyole, yağmur, yüksek sıcaklık, yüksek nem, yoğuşma, karanlık ve benzerleri gibi çevresel koşulları simüle edebilir ve bu koşulları yeniden oluşturarak bunları bir döngüye birleştirebilir ve döngüyü otomatik olarak gerçekleştirmesine izin verebilir.sıklık.UV test odası yaşlanma işler böyle.Bu süreçte, ekipman (isteğe bağlı) Parlama ölçüm ve kontrol cihazı yapılandırma tank.By otomatik olarak su tahta sıcaklık ve sıcaklık monitör, Parlama ölçülen ve 340nm. 67 W/m2/at Parlama stabilize etmek veya set değerini Belirtmek ve büyük ölçüde lamba ömrünü kontrol edilebilir.

Uluslararası standartlara uygun olarak:

ASTM G 153, ASTM G 154, ASTM D 4329, ASTM D 4799, ASTM D 4587, SAE, J2020, ISO 4892 Mevcut tüm UV yaşlanma testi standartları.

Işık kaynağı:

Işık kaynağı, ışık kaynağı olarak 40W nominal güce sahip 8 ithal UV floresan lamba kullanır.Ultraviyole floresan tüpler makinenin her iki tarafına, her iki tarafına 4 dağıtılır.Kullanıcıların seçebileceği UVA-340 ve UVB-313 ışık kaynakları vardır.UVA-340 lambasının lüminesans spektrum enerjisi esas olarak 340 nm dalga boyunda yoğunlaşır ve UVB-313 lambasının lüminesans spektrumu esas olarak 313 nm dalga boyunun yakınında yoğunlaşır.UVA-340 lambasını kullanıyoruz çünkü floresan ışık enerjisi çıkışı yavaş yavaş bozunacak time.In ışık enerjisinin zayıflaması nedeniyle testin etkisini azaltmak için, bu test kutusu sekiz lambanın her 1 / 1'idir.4'lük floresan lamba kullanıldığında, eski bir lamba yeni bir lamba ile değiştirilir, böylece ultraviyole ışık kaynağı her zaman yeni bir lamba ve eski bir lambadan oluşur ve böylece sabit bir çıkış ışık enerjisi elde edilir.Lambanın etkin ömrü yaklaşık 1600 saat olabilir.

Güç kontrolü:

a. Karatahta sıcaklığı ve yoğuşma sıcaklığı kontrolör tarafından kontrol edilir.

b.Geri kalanı temelde elektronik bileşenler ithal kullanın.

Işınlamanın tekdüzeliği: ≤ %4 (numunenin yüzeyinde)

Karatahta sıcaklık izleme: Standart Pt-100 karatahta sıcaklık sensörü, test sırasında numune yüzey sıcaklığını hassas bir şekilde kontrol etmek için kullanılır.

Karatahta sıcaklık ayar aralığı: BPT 40-75 °C; ancak dahili sıcaklık koruma cihazının gerçek maksimum sıcaklık sınırı 93 ° C ± %10'dur.

Yazı tahtası sıcaklık kontrol doğruluğu: ±0.5 °C,

c.Lavabo sıcaklığı izleme: Döngü testi sırasında, bir test bölümü, tankta daha yüksek bir sıcaklık üretebilen doymuş bir su buharı gerektiren karanlık bir yoğuşma işlemidir.Su buharı numunenin nispeten soğuk bir yüzeyi ile karşılaştığında, numunenin yüzeyinde çiy yoğunlaşacaktır.Lavabo, kabinin alt kısmında bulunur ve elektrikli ısıtıcıya sahiptir.

Lavabo sıcaklık kontrol aralığı: 40~60°C

d, test kutusu bir zaman kontrolörü ile donatılmıştır, aralık 0 ~ 530H, elektrik kesintisi hafıza fonksiyonudur.

e, güvenlik koruma cihazı:

Kutunun içindeki aşırı sıcaklık koruması: Kutunun içindeki sıcaklık 93 °C ± %10'u aştığında, makine lambanın ve ısıtıcının güç kaynağını otomatik olarak keser ve soğuması için denge durumuna girer.

Lavabodaki düşük su seviyesi alarmı ısıtıcının yanmasını önler.

1. Şirketiniz bir ticaret şirketi mi yoksa bir fabrika mı?

İnceleme ekleme

Puanınız: