Popüler Kablosuz App Kontrol Akıllı Spor EMS Kas Stimülasyonu Zayıflama Giyim EMS Spor Kapalı Eğitim Takım Elbise

  • ₺13 034.35
(0 Müşteri Yorumları)

mağaza

Sku:
  • w78324
Etiketler:
  • ceket mem spor, xiaomi ems kas stimülatörü, corsair spor pantolonları, kas stimülasyonu, pro kas stimülasyonu, spor pantolon kowt, set spor levis, mem çorap spor, ems güçlü kas stimülatörü, leggisns spor seti
  • İşlev - Vücut Zayıflama.kas stimülasyonu
  • Sertifika - CE
  • Renk - Siyah
  • Malzeme - Kompozit Malzeme
  • Model Numarası - EM Takım Elbise 4s
  • Uygulama - Vücut
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Marka Adı - Sihirli Belle
  • İşletim Sistemi - EMS Fitness makineleri
  • Garanti - 1 yıl

Dostça Hatırlatma

C: Ürün fiyatı veya nakliye ücreti gümrük vergileri, vergiler ve harçlar dahil değildir.Bu ücret alıcının sorumluluğundadır.

B: vergi oranı hakkında, yerel gümrük vergileri politikasına bağlıdır.Ek vergilerin ne kadara mal olacağını bilmek için ülkenizin gümrük resmi web sitesine veya yerel gümrük idaresine danışabilirsiniz.İşbirliğiniz için teşekkürler!

Not: Bu bağlantı Tablet içermez !!Elbiseyi kontrol etmek için tabletinizi veya cep telefonunuzu kullanmanız gerekir !!

EMS nasıl çalışır?

EMS ünitesi, her kanalın ucuna iki veya dört yapışkan elektrot takılı bir dizi tel bağlantısına sahiptir.Ünite, ünite boyunca sizin tarafınızdan talimat verildiği şekilde ritmik olarak büzüşerek ve gevşeterek yumuşak bir elektronik dürtü sağlar.EMS uyarılarının bir sonucu olarak bir kas kasıldığında, kaslar içinde meydana gelen kimyasal reaksiyonlar, "normal egzersiz"deki gibi gönüllü kasılma ile ilişkili olanlara benzer.Bu kimyasal reaksiyonlar, kasta depolanan glikojen, yağ ve diğer besinleri kullanır.Kas kasılması bu dizi sesi, sağlam bir birey etkinleştirmek, güçlendirmek ve mücadele iradesizlik ve kontur geliştirmek.

Avantaj

1.Uygulama veya düğme ile kontrol edilir

* Geçerli bağlantı sağlayın * Telefon olmadan destek eğitimi

* Her zaman her yerde eğitim

2.Çoklu elektrot levha kapsamı

*20 elektrot

* Kapsama eğitimi kas grubu

* Hatta stimülasyon

* Çıkış aynı anda zayıflatılmış değil

3.Küçük kutu büyük enerji

*Yarım saat şarj edin ve 3-4 saat sürebilir

*bir şarj için 25-30 kez

4.Cilt dostu malzeme detayları

* Sıfır basınç tasarımı

* Sıfır aşınma hissi

* Kararlı bağlantı

İşlev

* Düğme tarafından kontrol: 3 modları

1.Otonmatik mod: her bir avantajın özelliklerini bütünleştirin ve aralıklı olarak farklı modlarda bölümlenmiş egzersiz yapın

2.Ntlycardio modu: vücut yağını azaltmak, kan akışını arttırmak, peroksidasyon ve biriken metabolitleri ortadan kaldırmak için idealdir.prosedür ayrıca gevşek cildi, gevşek dokuları ve portakal kabuklarını tedavi etmek için idealdir.

3.Şekil modu: güç modu kas şeklini optimize etmek için kullanılır ve balance.it hem ı hem de tip ı kas liflerini büyük ölçüde eğitir, bu da asculpting etkisini elde etmek için kas şekli ve dengesinde önemli iyileşmelere neden olur.

* App tarafından kontrol: 6 modları

1.Yağ yakma modu: yağ yakma paterni-kilo vermek, kas oranını arttırmak ve vücut kas oluşumunu ve metabolik aktivasyonu azaltmak isteyenler için tasarlanmıştır.

2.Mod: relax desen, vücut dinlenmek için, dokuların stres ve promotethe kan dolaşımını azaltmak, metabolik atıkların atılımı için elverişli kullanılan rahatla.ıtalso endorfin salgılar.iyi hissettiren kimyasallar.

3.Şekil modu: kas şeklini optimize etmek için kullanılan şekil modu ve balance.it hem tip ı hem de tip ıı kas liflerini büyük ölçüde eğitir, bu da kas şekli ve dengesinde önemli iyileşmelere neden olur ve canlandırıcı etki sağlar.

4.Kardiyo modu: vücut yağını azaltmak, kan akışının peroksidasyonunu arttırmak ve biriken metabolitleri ortadan kaldırmak için idealdir.prosedürler ayrıca gevşek cilt gevşek dokularını ve portakal kabuklarını tedavi etmek için idealdir.

5.Masaj modu: venöz dönüş, ajanla artan ve azalan nabız ile hızlandırılır curve.it kan dolaşımını teşvik eder ve vücudun tüm bölgelerine kan yoluyla enerji gönderir flow.it işlevini geliştirir ve bedeni ve zihni tamamen rahatlatır.

6.Otomatik mod: her bir avantajın özelliklerini entegre edin ve aralıklı olarak farklı modlarda parçalı egzersizler yapın.

Faydalar

1.Kas Geliştirme

Elektrotlar vücuda, doğrudan her büyük kas grubunun üzerine yerleştirilir, böylece tüm impulslar kendi kaslarına ulaşır. target.It kolay, güvenli ve yanlış gidemezsin.

2.Duruş geliştirmek

Özel eğitim programları sırt, bel, abs ve hatta omuzlar için egzersizler içerdiğinden, EMS kullanmak duruşunuzu iyileştirmeye yardımcı olabilir.

3.Tonda bir Vücut Elde Edin

Kardiyo seansları ile birlikte tam vücut EMS kuvvet antrenmanı, kaslarınızı tonlandırmanıza, yağ yakmanıza ve selüliti azaltmanıza yardımcı olabilir.Kas ve bağ dokularının dolaşımı artacak ve bu da daha sıkı ve daha tonlu bir cilde neden olabilir.

İnceleme ekleme

Puanınız: