Slaon Spa için Profesyonel Rulo Terapi Masajı Anti Selülit Azaltma Zayıflama Makinesi

  • ₺83 901.74
  • ₺71 316.52
(0 Müşteri Yorumları)

mağaza

Sku:
  • w86095
Etiketler:
  • şok dalgası 590 lazer, kızılötesi zayıflama makinesi, adidas şok dalgası polo, anti selülit maskesi, masaj manyeto terapi, lazer kesim makinesi 65, çift karın elektrik, kancalar fizyoterapi tedavisi, karın crunch makinesi, trafo 3 şok dalgası
  • Gerilim - 100V~240V, 50Hz~60Hz
  • Model Numarası - R6 X
  • Öğe Türü - Masaj ve Rahatlama
  • Özellik - Selülit Azaltma
  • Uygulama - Vücut
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Garanti - 1 yıl
  • Malzeme - abs, Maden
  • Marka Adı - Sihirli Belle
  • Sertifika - CE

Önerilen Ürünler

Dostça Hatırlatma

C: Ürün fiyatı veya nakliye ücreti gümrük vergileri, vergiler ve harçlar dahil değildir.Bu ücret alıcının sorumluluğundadır.

B: vergi oranı hakkında, yerel gümrük vergileri politikasına bağlıdır.Ek vergilerin ne kadara mal olacağını bilmek için ülkenizin gümrük resmi web sitesine veya yerel gümrük idaresine danışabilirsiniz.İşbirliğiniz için teşekkürler!

%100 NON-İNVAZİV

R6 X, 50 silikon küreden oluşan bir silindir cihazı vasıtasıyla düşük frekanslı mekanik titreşimler üreten bir işlem olan yenilikçi bir Sıkıştırma Mikrovibrasyon sistemi kullanan bir teknolojidir.Bu, selülit görünümünü geçici olarak azaltarak lokal kan dolaşımını ve lenfatik drenajı iyileştirmeye etki eder.Tedavi genel olarak yapılabilir body.It en sık uyluk, kalça ve üst kollarda kullanılır.(kan akışını uyarmak, oksijenasyon ve lenfatik drenajı iyileştirmek)

Toplam Vücut Tedavisi

R6 X,yağ birikintilerinin birikebileceği ve geleneksel olarak çıkarılması zor olan vücut bölgelerinde bile selülit görünümünü azaltan bir titreşim ve basınç kombinasyonu üretir.Bu birikme kollarda, sırtta, belde, karında, uyluklarda ve kalçalarda oluşabilir.Tedavilerimiz bu bölgelerdeki yağ birikintilerini iyileştirebilir, vücudunuzu pürüzsüz bırakabilir ve selülit görünümünden kas tonusuna kadar her şeyle başa çıkabilir.

Kas tonlama ve gevşeme

Sistem, aktif bir direnç olarak kas üzerindeki sıkıştırma Mikro titreşimini kullanır ve titreşimli stimülasyon sayesinde, tedavi edilen bölgedeki kas tonusunun optimizasyonunu elde edebilir.

Tadilat-Vücut Şekillendirme

Kürelerin salınım etkisi, "portakal kabuğunun" ortaya çıkması ve yağ agregalarının ve fibröz septaların parçalanmasından kaynaklanan fibröz ağın oluşumundan sorumlu adipositlerin ayrılmasını belirler ve bu da onları daha az sklerotik hale getirir.Bu lekeleri azaltır ve erken tedaviden sonra şeklini değiştirir.

Vasküler Sistem Üzerindeki Etki

Silindirdeki vibratörlerin organlarının "peteklenmesi" için özel düzenleme, kumaşlar üzerinde uygulanan mikro sıkıştırma ile birlikte, vasküler ve metabolik seviyenin derin bir uyarımını üretir.

Böylece doku, "vasküler jimnastik" oluşturan kaldırmaya uğrar ve böylece mikrosirkülasyonun önemli ölçüde iyileştirilmesine katkıda bulunur.

Lenfatik sistem üzerindeki etki

Tedaviyi gerçekleştirdiği el parçası kürelerinin hareketinin detayı, silindirin dönme hissi ile indüklenen darbeli ve ritmik hareket sayesinde bir "pompa" etkisi yaratır.

Bu aktif, lenfatik sistemi iter, fazla toksik sıvıları ortadan kaldırır, olası çekiş veya cilt özlemleri nedeniyle herhangi bir hasara neden olmaz.

Ağrının Azaltılması

Mekanoreseptörler üzerindeki ritmik ve titreşimli etkisi ile sıkıştırıcı mikro titreşimler, kısa sürede ağrının azaltılmasını / ortadan kaldırılmasını sağlayan aynı duyarsızlaşmayı yaratır.Ek olarak, selülitli dokuların tedavisinde ağrının önemli ölçüde azaltılması, metabolizmada belirgin bir iyileşmenin ve vücuttaki toksik maddelerin önemli bir azalmasının translasyonudur.

Tonu Ve Dokuyu Geliştirir

Sıkıştırıcı Mikrovibrasyon yöntemimiz, dokuyu tonlamak ve sıkılaştırmak için hafifçe çalışır ve dikkat çekici sonuçlar verir ve daha genç bir cilt sağlar.

Uygulama Alanları

1.Bacaklar

2.Silah

3.Kıç

4.Sırt / Karın

5.Ayak

6.Omuz

Ürün Detayları

İnceleme ekleme

Puanınız: